Industrie naaimachines

Van Huisstede Techniek is de grootste Nederlandse dealer van Industrie naaimachines. Wij zijn officieel dealer van de kwaliteitsmerken Merrow, Global en Monti Mac. Naast de verkoop van naaimachines van Merrow, Global en Monti Mac verzorgen wij ook al het onderhoud en leveren we alle benodigde onderdelen van deze merken.

Merrow sewing machine
Merrow sewing machine

Tweedehands naaimachines

Wij hebben regelmatig gebruikte naaimachines welke volledig gereviseerd worden en waar nodig onderdelen vervangen, zodat u een tweedehands naaimachine kunt kopen die er weer jaren tegenaan kan, voor een scherpe prijs. Op een door ons verkochte, gereviseerde machine zit altijd minimaal een jaar garantie. Eventueel gaan wij voor u op zoek naar een gebruikte machine.

Kwaliteit en vertrouwen

Algemeen directeur Eric van Huisstede heeft meer dan 15 jaar ervaring met de verkoop en onderhoud van textielmachines w.o. naaimachines. Voorheen was hij werkzaam bij De Knegt waar hij technisch eindverantwoordelijke was. Sinds 2014 is hij zelfstandig verdergegaan en bouwt hij in Nederland en Belgiƫ verder aan het dealerschap van Merrow, Global en Monti Mac. Net als de merken die we vertegenwoordigen staat Van Huisstede Techniek voor kwaliteit en vertrouwen. In de relatief korte periode als zelfstandig onderneming hebben wij al een vaste klantenkring opgebouwd.

Vanhuisstedetechniek
Merrow sewing machine parts

Naaimachine onderdelen

Desgewenst leveren en maken wij daarnaast motortafels op accu of met servomotor. Ook voor een volautomatisch systeem met aandrijving en klemming (railway carrier) bent u bij Van Huisstede Techniek aan het juiste adres. Voor beide merken fabriceren wij ook alle toepassingen op maat. Van Huisstede Techniek heeft bijna altijd originele onderdelen op voorraad of kan deze rechtstreeks bestellen bij Merrow Sewing Machines en Monti Mac. Neem voor de actuele voorraad en prijzen contact met ons op.