Merrow naaimachines

Officieel Merrow-dealer

Van Huisstede Techniek is officieel dealer importeur van Merrow naaimachines voor de Benelux. Dit dealerschap is overgenomen van de firma “de Knegt “ welke sinds 1881 dealer was van dit merk. Inmiddels heeft Van Huisstede Techniek meer dan 15 jaar ervaring met Merrow naaimachines en kunnen wij toepassingen op maat fabriceren. Wij verzorgen de verkoop en inkoop van  Merrow industriële naaimachines en toebehoren

Eigen werkplaats in Weesp

Van Huisstede Techniek heeft in Weesp een eigen werkplaats voor revisies en reparaties aan de naaimachines. Ook komen we natuurlijk bij u op locatie voor reparaties  en onderhoud.

Desgewenst maken wij motortafels op accu of met servomotor. Ook voor een volautomatisch systeem met aandrijving en klemming (railway carrier) bent u bij Van Huisstede Techniek aan het juiste adres.

Wij hebben regelmatig gebruikte apparatuur welke volledig gereviseerd wordt en waar nodig onderdelen vervangen zodat de naaimachine er weer jaren tegenaan kan. Eventueel gaan wij voor u op zoek naar een gebruikte machine

Onderdelen

Van Huisstede Techniek heeft bijna altijd originele onderdelen op voorraad of kan deze rechtstreeks bestellen bij Merrow Sewing Machines. Neem voor de actuele voorraad en prijzen contact met ons op.

Contact

Wilt u meer informatie over de naaimachines van Merrow kijk dan op deze sites:
www.merrow.com  of  www.actieveseam.com 

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van Merrow en Van Huisstede Techniek